Goedkope ruitenwissers

Streeploos goed zicht

Ben je op zoek naar een paar goedkope ruitenwissers? Dan is deze Cars&Joy aanbieding er echt één voor jou. Want welk type ruitenwisser je ook hebt, de Valeo ruitenwissers zijn nu keihard in de aanbieding. Op elke set krijg je 10 euro korting. Alles wat je hoeft te doen is ze af te halen bij de Cars&Joy vestiging in jouw buurt en je gegevens achterlaten.

Valeo HydroConnect wissers
Goedkope ruitenwissers die aan de allerhoogste eisen voldoen, dat is wat deze actie met Valeo HydroConnect ruitenwissers je te bieden hebben. Deze nieuwe generatie ruitenwissers heeft een feilloos wisresultaat én een langere levensduur dan je gewend bent van een ruitenwisser. Geen strepen, scherp zicht en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Wie wil dat niet?

This is the moment
Ruitenwissers hebben veel te lijden. Door nattigheid maar juist ook door zon en hitte slijten ze. Vroeg of laat functioneren ze niet meer optimaal en hinderen ze een goed zicht op de weg. De wissers voeren het water niet meer goed af en laten vervelende strepen op je ruiten achter. Nu de herfst in zicht is en we weer op de nodige regenbuien kunnen wachten, is dit het moment om je ruitenwissers te (laten) controleren en vervangen indien nodig.

Op = op!
Zo’n aanbieding met goedkope ruitenwissers van hoge kwaliteit wil je natuurlijk niet missen. Maar zoals het met alles in het leven is dat te mooi lijkt om waar te zijn, er zit een termijn aan de ruitenwissers aanbieding bij Cars&Joy. De actie loopt tot 31 oktober 2017, dus wees er snel bij want op = op.

Zorgeloos vervangen
Neem contact op met de Cars&Joy vestiging bij jou in de buurt om te vragen naar de voorraad en maak dan een afspraak. Onze mensen zorgen ervoor dat jouw ruitenwissers professioneel en snel vervangen worden.

 

Goedkope ruitenwissers

Bestel direct!