Goedkope wintercheck

Koning winter staat voor de deur, dé tijd voor een wintercheck. Want hoe kouder het is, hoe moeilijker bijvoorbeeld je accu het krijgt. Cars&Joy controleert alle essentiële onderdelen van je auto die extra belangrijk zijn bij koude omstandigheden. Dat is niet alleen je accu, maar ook je ruitenwissers, je bandenprofiel, de ruitensproeiervloeistof enzovoort. Op maar liefst 23 punten voeren we een professionele en nu extra goedkope wintercheck voor je uit.  Tot en met 31 januari 2017 betaal je slechts € 9,95.

BOVAG adviseert: doe de wintercheck!
De vestigingen van Cars&Joy zijn BOVAG lid. Onderstaand filmpje is mogelijk gemaakt door BOVAG en laat zien waarom de wintercheck verstandig is en geen overbodige luxe. 

Check de wintercheck list en maak een afspraak!
Bekijk de volledige Winterchecklist hier. En maak een afspraak met een Cars&Joy vestiging bij jou in de buurt. Of rijd gewoon een keer bij ons langs.

Veilig de winter in
Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen om veilig de wintermaanden in te gaan? Je banden maken een groot verschil. Weet je niet of de investering in winterbanden voor jou de moeite waard is? Bekijk dan ons blog ‘All Season of winterbanden?‘ Uiteraard adviseren we je ook graag op één van onze vestigingen. Kom gerust langs. Onze koffie smaakt nog lekkerder als het buiten koud is!

 

 

Goedkope wintercheck

Bestel direct!