De V van vakantiecheck?!

Sabine van Roon, blogger Cars&Joy

In de race richting mijn vakantie mag het afvinken van to-do-lijstjes wat mij betreft tot een Olympische sport verheven worden. En hoe meer tijd ik van te voren vrij plan om georganiseerd te vertrekken, hoe langer die lijst wordt.

De V van Vakantiecheck
Beperkte het zich eerst nog tot een alfabetisch gecategoriseerde paklijst, de lijst is nu tot een afschuwelijk monster uitgegroeid. Onder de M van Mobieltjes kom ik nu ook Milieustraat tegen en onder de K van Knijpers heeft het in de olie zetten van de parketvloer zich tussen de laatste Klusjes weten te manoeuvreren. Moet ik daar de V van Vakantiecheck voor de auto dan ook nog bij zetten?

Ja, zeg ik nu. Na mijn ervaring van vorige zomer. Vlak voor de vakantie, reed ik op advies van manlief nog even bij Cars&Joy Van der Doelen in Schijndel langs. ‘Laat ze maar even kijken of alles okay is.’ We hadden zo’n 4.500 km voor de boeg, dus geen overbodige luxe.

Lastig rijden op 3 wielen
Bij het ophalen van de auto kreeg ik te horen dat er één wiel niet goed aangedraaid was. Waarschijnlijk gebeurd tijdens de bandenwissel bij een andere garage. Uiteraard hadden Hans en zijn team dit verholpen, alles was in orde en ik kon met een gerust hart vertrekken. Terug naar huis haalde ik me van alles in mijn hoofd. Want wat als je zo’n wiel onderweg verliest. Zwaar beladen en met al wie je lief is aan boord?

Bedankt, Hans!
Tijdens onze reis, die letterlijk over ongebaande paden ging heb ik er nog vaak aan gedacht. ‘Hier hadden we op drie wielen kunnen stranden.’ Wat fijn dat ik die vakantiecheck toch nog even gedaan heb. En wat goed dat ze dit euvel aan mijn auto hebben opgemerkt. Bedankt Hans, ik ben het niet vergeten. In juni mag jij mijn laatste to-do weer afvinken!

PS: De vakantiecheck zit nu in de zomerse vakantiedeals bij Cars&Joy. Voor slechts 9,95 euro laat jij jouw auto ook checken! Neem contact op met Cars&Joy bij jou in de buurt.

Tekst: Sabine van Roon-Orgelist

Sabine is zelfstandig communicatieadviseur, copywriter, corporate blogger en schrijfcoach. Sinds 2014 maakt zij deel uit van het NIMA Internal Branding bestuur.