Hulp bij je autoverzekering en/of autofinanciering

Een one-stop-shop voor alle service rondom je auto. Dat is wat we nastreven. De aangesloten Cars&Joy vestigingen kunnen je dus ook helpen met een autoverzekering en/of autofinanciering. Voor de verzekering leveren wij producten van grote maatschappijen. De kosten en voorwaarden voor onze financiële producten hangen samen met jouw persoonlijke wensen en situatie. Loop gerust bij ons binnen voor meer informatie. Je kunt dan zelf een goede afweging maken.

Autoverzekering 
Een autoverzekering is verplicht voor iedereen. In ieder geval voor wat betreft de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA). Maar wie een auto koopt, jonger dan acht jaar, wil zich vaak ook graag casco (beperkt of volledig) verzekeren. Wil je meer weten over de autopolis van Cars&Joy?
Bekijk onze scherpe tarieven en bereken je premie in 20 seconden!

Autofinanciering
Een autofinanciering is een geldlening waarmee je je auto over een langere periode kunt afbetalen. Het aantal maanden dat je lening loopt, bepaalt de hoogte van het bedrag dat je per maand gaat betalen. Lenen kost geld. Per maand betaal je namelijk niet alleen een bedrag voor de betaling van je auto, maar ook een deel rentekosten op je lening.

Of jij in aanmerking komt voor een autofinanciering hangt af van je persoonlijke, financiële situatie. Die wordt beoordeeld door de geldverstrekker. Onze mensen op de vestigingen helpen je graag met het indienen en begeleiden van je financieringsaanvraag. Wil je direct zelf aan de slag om je Cars&Joy autofinanciering te regelen? Bezoek hier de website van onze financieringspartner. Zij helpen je online bij het vinden van een goed leenadvies tegen een eerlijke prijs.

geldlenen