Road trip

Grote beurt + APK

 

Heeft je auto een APK Keuring nodig en ben je ook toe aan een grote onderhoudsbeurt? Profiteer dan van dubbel voordeel: een goedkope APK Keuring én grote beurt in één!  Omdat je auto toch al in de werkplaats staat werkt dat efficiënter en besparen wij tijd. Daar laten we jou ook van profiteren. Een grote beurt, gecombineerd met je APK pakt dus nóg voordeliger uit. Wanneer kom jij voor deze combi-deal?

De combi APK Keuring + Grote Beurt heb je vanaf € 269,- (benzine auto) of € 319,- (diesel). Dit tarief is inclusief:

  • 21% BTW
  • Afmeldkosten RDW
  • Mobiliteitspas t.w.v. € 25,-

Meerprijs?

  • Standaard gebruiken we 10W40 olie. Wanneer andere olie nodig is die duurder is, wordt daar een meerprijs voor gerekend.
  • Wanneer meer dan 5 liter olie voor de auto nodig, brengen we de meerprijs daarvan in rekening.

Toeslag voor dieselmotoren
Voor de APK roetmeting (bij dieselmotoren) rekenen we een toeslag van €10,-. Tip: vraag je Cars&Joy autobedrijf om een exacte prijsopgaaf voor de combi APK Keuring + Grote Beurt voor jouw auto.

Bereken de vaste prijs voor onderhoud van jouw auto bij jouw vestiging 
Op de homepage kun je online een offerte aanvraag voor onderhoud doen. Na de invoer van de vestiging, jouw kenteken en de gewenste werkzaamheden vind je meteen de prijs die we aan je doorberekenen. De afspraak met de werkplaats plan je er daarna meteen achteraan. Helder én makkelijk!

 

 

Plan nu online een afspraak in