Cars&Joy Pijnacker

‘s-Hertogenbosch, 29 september 2016  – Vanaf 1 oktober 2016 is Cars&Joy Pijnacker een feit. Autobedrijf Harteveld koos voor de sales en aftersales formule om een breder publiek te kunnen bedienen voor de aankoop en het onderhoud van zijn auto, willekeurig welk merk.

Autobedrijf Harteveld in Pijnacker is sinds 1958 een begrip voor Saab en Subaru rijders uit de wijde omtrek. “Dat kan ook niet anders als je zo lang dealer en erkend reparateur bent voor deze merken. Onze specialisaties zijn en blijven waardevol”, zegt eigenaar Leo Harteveld, “maar het mag klanten van andere merken niet in de weg staan om gebruik te maken van onze diensten. We hebben een fantastisch team in onze werkplaats en showroom, dat alle vragen aankan. Met Cars&Joy profiteren wij, en onze klanten dus ook, van scherpe inkoopdeals. Dat maakt het laten onderhouden van je auto in onze werkplaats extra aantrekkelijk. De ervaringen die onze vaste klanten met ons hebben, kun je bekijken via de website met reviews van Klantenvertellen.”

Autorijden leuk maken
Dat is in één zin waar Cars&Joy voor staat. Concreet betekent dat bijvoorbeeld een prettige begeleiding bij het zoeken naar een auto, voldoende financieringsmogelijkheden, een scherp geprijsde autoverzekering en garanties naar behoefte. En wanneer je de auto eenmaal rijdt, heel belangrijk: betaalbaar en goed gepland onderhoud en mobiliteitsgarantie bij pech onderweg. Dat is wat de formule biedt aan de eigenaren van willekeurig welk merk. Uiteraard zorgen we ervoor dat ook de joy-factor niet ontbreekt. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het Cars&Joy blog, waarin we wegblijven van techneutentaal en heel bewust op de autobeleving van consumenten aansluiten.

Het is de relatie die telt
Cars&Joy zet niet de techniek of het product centraal. “Daarvan mag je als klant gewoon verwachten dat het goed zit”, bevestigt Leo Harteveld. “Uiteindelijk is het de relatie die telt. Of je nu voor het vervangen van een lamp komt, of voor de aanschaf van een auto. Je moet je ergens welkom voelen. Uit verhalen van klanten weet ik dat het lang niet altijd vanzelfsprekend is. Het grootste compliment dat je ons kunt geven is een glimlach bij elk contact. Of het nu gaat over de auto die je bij ons koopt of over het onderhoud dat we leveren.”

Dick de Goey, verantwoordelijk voor de groei van het Cars&Joy netwerk, voegt toe: “Met de local hero strategie van Cars&Joy, zetten we partners lokaal in hun kracht. Dat doen we door professionele marketing en communicatie tools in stelling te brengen en relatief eenvoudig toepasbaar te maken. We faciliteren het eerste, belangrijke contact, maar de relatie tussen de ondernemer en zijn klant blijft een van de belangrijkste factoren voor het succes van zijn business. Wanneer dat besef er is, en er een aantoonbaar goed, lokaal netwerk is, ben je voor Cars&Joy de ideale partner.  We hebben dan ook erg veel zin in de samenwerking met Harteveld.”

Maak kennis met Cars&Joy Pijnacker
Pijnacker, heeft net als alle andere vestigingen van Cars&Joy haar eigen platform binnen de website. Daar kunnen mensen terecht om het actuele occasion aanbod te bekijken. Ook op carsenjoypijnacker.nl: een afspraak maken in de werkplaats, een offerte opvragen, contact opnemen over actuele aanbiedingen of een technische vraag stellen aan de werkplaats. En net zo lief zien ze klanten natuurlijk binnenlopen in de showroom aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker.

Noot voor de redactie
Voor vragen over dit bericht en een persoonlijke toelichting, kunt u contact opnemen met
Dick de Goey, Retail Network Development Manager Cars&Joy B.V.
Mail: ddgoey@carsenjoy.nl
GSM: 06 53 98 39 11