Cars&Joy maakt autorijden leuk

Autorijden kunnen we leuker maken dan je denkt. Door de juiste match te maken bij de aankoop en daarna lagere kosten in het onderhoud te bieden, houd jij uiteindelijk tijd en geld over voor de dingen die jouw joy in life brengen.

Waarom Cars&Joy
Cars&Joy is het nieuwe gezicht van het professionele, lokale autobedrijf. Bedrijven die er bewust voor kiezen om jou een one-stop-shop voor occasions te bieden. Van aankoop begeleiding tot het financieren en onderhouden van je auto. Om de hoek, met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die je van een lokale held mag verwachten.

Ook je portemonnee zegt oké!
Persoonlijke service en goede deals gaan prima samen. Door een centraal geleid inkoopkanaal voor auto onderdelen, berekent Cars&Joy scherpe tarieven op zijn onderhoud- en reparatie werkzaamheden. Daarnaast komen er regelmatig aanbiedingen in de etalage voorbij. Hoge kortingen op onderdelen en accessoires, waar jij je slag mee kunt slaan. Via onze e-mail nieuwsbrief en Facebookpagina mis je er geen één.

Trouwe bezoekers geven we graag wat terug
Liefst bouwen wij een langere relatie met je op. Dan krijgen we grip op de onderhoudshistorie van jouw auto en krijgen we de kans onszelf te bewijzen als betrouwbare partner voor gebruikte auto’s. We moeten het hebben van jouw aanbevelingen, en daar zijn flink wat ervaringen voor nodig. Wie zou jij noemen als een vriend je om een goed adres vraagt? Omdat wij je graag zien terugkomen, geven we je een paar goede redenen binnen ons loyaliteitsprogramma.